Svejsning i alle grundmaterialer

Vi laver alle former for smedearbejde, til f.eks. industrianlæg, proceslinjer og produktionsudstyr. Vi påtager os både små og store opgaver.

Vi har kapaciteten og kompetencerne til at påtage os såvel hovedentrepriser som underentrepriser og lønarbejde.

Vi varetager hele processen fra råmateriale, over konstruktion, svejsning, og  dokumentation, til pakning og shipping.

Vores speciale er bearbejdning og svejsning i rustfast stål og aluminium samt ikke mindst high nikkellegeringer, som få virksomheder kan udføre.

Vi har et mål om at blive en af de førende europæiske virksomheder inden for high nikkel-svejsning.

High Nikkel

High Nikkel-legeringer er et af WELDTECH Aps’ stærkeste specialer, eftersom vi er blandt de få virksomheder i verden, der kan udføre disse.

Nikkellegeringer har en høj styrke, kan klare høje temperaturer og er meget korrosionsbestandige. Disse legeringer anvendes til at modstå ætsende forhold og høje temperaturer inden for energi, kraft, kemikalier og petrokemiske industrier. High nikkel-legeringer er f. eks. afgørende for de varmeste dele af gasturbiner til elproduktion og fly.

NDT – vi laver blandt andet 3. parts kontrol i samarbejde med FORCE Technology.

Aluminium

Aluminium er et andet materiale, vi har specialiseret os inden for. Vi udfører kundespecifikke opgaver og sikrer en svejsning af høj kvalitet og produkter, der holder.

Aluminium er ikke det nemmeste materiale, og her gælder det for kunden om at vælge en sikker partner, som leverer kvalitet og præcisionsarbejde på baggrund af faglig viden og ekspertise på området.

Vi ved, hvad vi har med at gøre, og har kompetencerne til at udføre en hver tænkelig svejseopgave i aluminium.

Din pålidelige samarbejdspartner

Vi leverer høj faglig kvalitet, og vi holder styr på alle procedurerne. Dokumentation og kvalitetskontrol er essentiel, når det drejer sig om at levere løsninger, der fuldt ud lever op til kundens krav.

Det er vigtigt for os at være tilgængelige og til at få fat på, når vores kunder kontakter os.

Desuden kan du regne med at vi overholder de aftalte deadlines. Vi er klar over, at tid er penge – også for vores kunder.

Du er velkommen til at kontakte os med både små og store smede- og svejseopgaver.

This post is also available in: English